torsdag 28. august 2008

Kenneltreff på Sølen

Helgen som var arrangerte Montmorenja og Heierås kenneltreff for valpekjøperne sine på Sølen. Fantastisk med så aktive oppdrettere - takk til dere! Dessverre ble Heierås gjengen forhindret fra å delta. Det var synd - vi hadde jo gledet oss til å treffe alle, og særlig pappa Arv. Håper vi får mulighet til det en annen gang. Det ble i stedet en ren Montmorenja gjeng. Og for en gjeng - av flinke folk og fantastiske hunder. :) Siri Gulseth og Line Moen var leid inn som instruktører. Flinke, positive og inspirerende var de! :)
Vi ble delt i et runderingslag og et sporlag. Frikk og jeg fikk rundere - sammen med Merete og Khan, Unni og Fox, Heidi og Cirka og instruktør Line. Været var akkurat passe, myggen og knotten var nesten fraværende, alle var blide og glade og hundene jobbet med stor entusiasme. Kan det bli så mye bedre?
Frikk synes rundering er strålende morro og jeg synes han klarte seg veldig bra. Han er dog tross alt ett år og litt "fjortis" i hodet sitt, så han lar seg lett avlede om det blir litt forstyrrelser. Men.. dette er nok noe vi må prøve oss mer på framover. Gøy - gøy! :)
Alle foto: Merete A. Huser

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann :)

Jeg får sende melding her i steden da *he he* Må få deg ny mobil i hvert fall! Kan jo ikke være isolert fra omverden på den måten :)
Send en mld når du er kontaktbar igjen da!

Klem Ann-Merethe

Anonym sa...

Takk for en super helg på Sølen! Dere var en takknemlig gjeng å ha på kurs, med så bra bikkjer og så ivrige, blide folk. Frikk imponerte meg, han tok alle nye oppgaver på strak labb. En ny brukshund er på vei!