tirsdag 12. juni 2007

Travle, varme dager

Den siste tiden har det gått i freestyle fra tidlig morgen til sen kveld.

Norsk Freestyleforening arrangerte kurs med Frida Binette og Emma Willblad forrige helg. Fredagen startet med et dommerseminar, deretter var det freestylekurs lørdag og søndag.

Det var 17 deltagere med hund + noen observatører. Værgudene valgte i høyeste grad å være med oss og vi fikk en fantastisk varm og fin helg på veterinærhøgskolen. Lange dager og stekende sol gjorde folk og hunder temmelig slitne og varme i toppen til tider.

Frida og Emma gjorde en strålende jobb som instruktører! De imponerer virkelig med sine ferdigheter og sin formidlingsevne. Vi visste jo at dette var flinke damer, men det er alltid spennende å se om de også kan formidle sine kunnskaper på en pedagogisk og bra måte. De innfridde med glans. Og jeg håper og tror at alle deltagere fikk masse påfyll og inspirasjon til videre freestyletrening. Det er akkurat slike "kick" vi trenger!

Det er masse jobb og slitsomt å arrangere kurs. Ingenting som gjør seg selv, selv om det helst skal se sånn ut, utenifra.. Håper at også det tekniske arrangementet fungerte tilfredsstillende for de som var med.

Ingen grunn til å slappe av.. påfølgende mandag, tirsdag og onsdag (forrige uke) var Merete og Brakar, jeg og Morten med på TV-opptak for TV2 sin nye realityserie: Hundeskolen. Lange dager, mye venting, veeeldig varmt, slitsomt OG gøy! Vi er ikke deltagere i serien (takk og pris!), men er kun dratt inn som såkalte "eksperter" i ett program. Artig å se hvordan reality lages, så gjenstår det å se om det blir bra TV og om vi vil kjenne oss igjen i det som skjer.

På fredag var det NRK sin tur. Da ble det opptak for programmet Dyrisk. Vi viste bruddstykker av vårt nye parprogram, som så langt i fra er ferdig. Vi ble dirigert hit og dit i sola, måtte si ferdig innøvde setninger og det hele føltes temmelig snålt og kunstig. Tok 1 1/2 time å filme noe som skal bli til 1 1/2 minutt. Litt skeptisk til hvordan det blir på tv, men det får vi ikke se før til høsten..

Lørdagen skulle jeg og Morten vist freestyle på den lokale Sørbråtendagen, men vi endte med å si at nå er nok nok og meldte avbud.

Vi har gjort littt sommerlige aktiviteter også, innimellom, i hvertfall hundene.. Morten og Brakar ble ekstatisk glade da vi tok en badepause på Sandstangen. Svømming er ikke deres greie, men å løpe i vannkanten er bare hæærlii..!Alle foto: Merete Andersen

Ingen kommentarer: