søndag 14. juni 2009

NFF arrangerer Freestylekurs!

Norsk Freestyleforening arrangerer et litt videregående kurs på UMB, Ås (i Akershus) 27.-28. juni.
Instruktører er svenskene Frida Binette og Pia Schakowsky.
Frida er en av Sveriges (og verdens!) beste freestyleutøvere. Hun har uttallige meritter å vise til på freestylearenaen.
Pia er utdannet fra balettakademin og har jobbet både som danser og koreograf. Hun er også svært aktiv på hundefronten med sine aussier og har lang erfaring i å hjelpe freestyleekvipasjer med koreografi og ikke minst førers måte å bevege seg på.

Dette er kurset for deg som har trent inn en del triks/øvelser, men som trenger hjelp til å få øvelsene til å flyte sammen til et helt program! For mange stopper det med triksene og så kommer man ikke videre med å putte de inn i en større helhet. Dette kurset kan hjelpe deg med å komme skrittet videre. Fra å trene triks - til å trene freestyle! Det er nettopp det å få øvelser til å flyte sammen til en helhet, i en koreografi som passer til musikk og tema, som er magien i freestyle.

Om du allerede har trent inn et program kan du få mange gode tips til hvordan du kan gjøre det enda bedre. Det er ofte bare små justeringer som skal til for å gjøre et program fra middelmådig til noe ekstra. På kurset vil du selvsagt også få tips til hvordan du kan trene inn en rekke morsomme og spektakulære øvelser.

Om du ikke har trent så mye freestyle enda, men er nysgjerrig på hva det går ut på eller ønsker tips og inspirasjon til å fortsette fra der du er, så egner kurset seg også godt for observatører. Det er mye å lære av å se og høre!

Vil du lære mer om freestyle fra noen av de aller beste? Da har du altså fortsatt muligheten! Det er noen få ledige plasser igjen. Gå inn på http://www.freestylenorge.com/ for mer informasjon, eller send meg en mail (e-post står til høyre) :)

Her kan du se Frida og Alice fra deres oppvisning på World Dog Show 2008.

Foto: Yvonne Öster

Ingen kommentarer: