mandag 29. juni 2009

En helg i Freestylens tegn!

WAOU! Hvilken helg vi har hatt! Fullt og helt viet til Freestyle og kurs med Frida Binette og Pia Schakowsky. Jeg har vært litt lite inspirert i det siste, og følt at jeg har kjørt meg helt fast i koreografien til min nye låt. Men etter denne helgen tror jeg vi er "back in business".

Vi (dvs NFF) har lenge ønsket oss et kurs som hovedsaklig skulle vie seg til koreografi og bevegelse. Dette er, for de fleste, den vanskeligste biten i freestyle. Å trene inn triks er greit nok, men å sette de inn i en større sammenheng er noe helt annet. Og selv om det er hunden som skal være i fokus, så kan vi ikke glemme bort oss selv oppi det hele. Vi ikke være elegante og grasiøse, men vi må finne ut hvordan vi, på best mulig måte, kan integrere egne bevegelser slik at hunden, en selv, musikken og dansen (eller dramaet) blir til en helhet som flyter sammen. Det er dette som er freestyle. Det er ingen som har påstått at freestyle er lett, men du og du så morsomt det er. Og øvelse gjør som kjent mester! ;)

Jeg og Merete har vært på kurs med Frida og Pia før, så vi visste at dette kom til å bli bra. Og damene svarte så absolutt opp til forventningene. De gav alt og mere til. Dyktige, entusiastiske og inspirerende, og som til tross for varmen holdt koken til 100 i stil absolutt hele helgen. De utfyller hverandre også på en strålende måte. Frida har lang erfaring og fantastiske resultater å vise til i freestylesammenheng. Hennes program kjennetegnes alltid av mye følelser og stor kreativitet. Pia har en enorm styrke som utdannet danser og koreograf i tillegg til at hun også er lidenskapelig "hundemenneske" og hundetrener. Kombinasjonen kan jo ikke bli bedre for oss som liker freestyle! :)

I tillegg hadde vi den perfekte kursplass! Godt med skygge gjorde at både folk og hunder klarte å holde koken hele helgen. Takk til alle som var med og gjorde helgen så bra! Og aller størst TAKK til Frida og Pia for et herlig inspirerende kurs!

Her kommer en liten stemningsrapport i form av bilder:

5 kommentarer:

Nina Haaland sa...

Sitter og bearbeider inntrykkene nå. Har faktisk trent freestyle på stranden i dag. Må bli flinkere til å trene med forstyrrelser og publikum. Både Jack og jeg sliter med det :-) Og den beste belønningen er jo ett deilig bad i varmen :-)

Anonym sa...

Så moro med med freestyle-kurs! Og bilder!
Grete
www.workingspirit.se

Anonym sa...

Oppdatering, oppdatering!
Grete og co :)

Anonym sa...

I helgen har jeg vært sammen med Sofia som holdt freestyle-kurs for dere. Hun sa at dere var "jätteduktiga", men det visste jeg jo allerede :D

Grete og co
www.workingspirit.se

Anonym sa...

Duuuu, nå ER det på tide med en oppdatering!
Grete og co