lørdag 7. mars 2009

Freestyle - freestyle!

Hvilken lykke! - å kunne sitte hjemme i sin egen stue og se den internasjonale konkurransen på Crufts sendt direkte online. Jeg satt med penn og papir og gjorde mine egne bedømminger (god trening det!), og det var godt å se at jeg ikke var helt på villspor i forhold til dommerpanelet på Crufts. Tina Humphrey fikk en velfortjent seier (med det samme programmet som på torsdag - se video under). Hun er fantastisk! Litt overaskende dog - finske Sini Eriksson hadde faktisk vunnet - hadde det ikke vært for at i England er de veldig strenge i forhold til bjeffing. Poengsummen var høyest i alle tre kategorier, men så kom 2 poeng trekk pga "excessive barking", dermed havnet hun på en 5. plass.. Det føltes nok litt vel strengt..

Frida Binette gjorde en fantastisk innsats, og ble nr. TO! Waou! Det står det respekt av! Alice er tross alt 12 år gammel. Hvilken ekvipasje! Jeg hadde frysninger under deres opptreden. Virkelig rørende var det. GRATULERER!

Tsjekoslovakia hadde et forrykende westerninspirert show og fikk en fin 3. dje plass.

Det var i det hele tatt mye bra å se, men det er helt klart at det er noen program som mangler det lille ekstra og som ikke helt når ut til meg som publikum. Jeg var vel minst samkjørt med dommerne i forhold til Nederland. Hun havnet på en 4. de plass, mens jeg hadde henne som nr. 7. For meg tok føreren rett og slett for mye av oppmerksomheten, ved at hennes bevegelser (hun kunne jo danse) var mye mer i fokus enn hundens. En hårfin balanse det der..
Synes også at danske Emmy Simonsen ble bedømt litt strengt. Tror det har noe å gjøre med at hennes show er inspirert av Olsen Banden, et tema jeg antar at dommerne ikke helt kjenner til (?), dermed mister hun nok endel i kategorien "Musical Interpretation". Uansett synes jeg Emmy og Whisper gjorde en flott innsats!
Gratulerer til Norden for god deltagelse - bra underholdning var det! :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ett stort TACK för gratualtion och så varma ord. Hoppas allt bra med dig! KRAM

Anonym sa...

Morsomt å se freestylevideoen fra Crufts! Men når kommer freestylevideoen med Frikk? ;)

Grete
www.workingspirit.se

Nina sa...

Æhæ, nå er det 2 uker siden sist oppdatering Ellen! ;)

Barte-Marte sa...

Tusen takk for inspirerende og lærerik og hyggelig trening i dag :-) Vi håper vi får være med flere ganger, og om ikke annet å bidra med så i allefall godt humør og boller :-)

Anonym sa...

I dag er i morgen på en måte ;-) (jfr. kommentar i bloggen til Nina)
Anneli

Anonym sa...

Hva skjer her? Ingenting?? Du må oppdatere ;)
Grete www.workingspirit.se