søndag 7. desember 2008

Hva skjer a?

Vel, vi trener jo på da. Litt mer struktur kunne vel gjort seg, men når det mangler struktur ellers i livet så er det ikke så lett å få til på trening heller. Det går vel på et vis likevel. Målet har vært å få startet i LP1 i løpet av høsten/året. Det så stygt ut en stund, men nå skjer det altså lørdag om en uke. Farah til Ann-Merethe og Frikk debuterer begge to i Karlstad. Vi hadde tenkt å lure oss litt vekk, men det ser ut som halve Norge har tenkt det samme. Vi er ikke de eneste norske for å si det sånn ;) Nå er det ikke bare for å lure seg vekk da. I Sverige er klasse en programmet hakket bedre enn i Norge og det tilrettelegges bedre for de startende. Så da blir det sånn!

Øvelsene sitter vel sånn nogenlunde greit, men jeg er og blir litt nervøs for den fellesdekken.. (selv om han har klart å bli liggende med agility trening like foran seg! - med rå kyllingvinger som belønning :o) Jeg håper inderlig på opprykket i ett jafs, men bare han ligger på dekken og vi ellers har en positiv opplevelse så skal jeg være fornøyd.

I går hadde vi en liten gjennomkjøring sammen med Grete og Sejer. Grete var grei å filme litt. Takk takk! :) Og det så ut så her:Mye hoppetihopp og trippetripp, men det får duge nå. Glad er han i hvertfall ;)

Etterpå fikk Frikk løpe litt med Gretes Svipp. Frikk synes han er "verdens tøffeste" om dagen og trenger å få snakke litt med hannhunder som ikke gidder å krangle. Svipp er utelukkende snill og grei og trygg på seg selv, så han måtte "ofre" seg. Det gikk greit selv om Frikk godt kan jekke seg ned et par hakk. Svipp taklet han veldig pent og det er ikke usannsynlig at de kan klare å leke litt etterhvert. Frikk trenger å få ut litt guff sammen med andre hunder, men har en tendens til å bli veldig intens. Kompiser må derfor velges ut med omhu. Takk til Svipp som godt forbilde :)

Vi prøvde ta noen bilder ute i det vakre vinterværet i dag, men med et kamera som krever at motivet er i ro i minst tre sekunder av gangen, så er det ikke så lett.. Dette var det beste av de dårlige:

Det var bloggern sin det tenker jeg! ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nå er jeg fornøyd :D
Grete

Anonym sa...

Og SOM jeg kommanderer på lineføringen - jeg lar dere jo ikke fred i to skritt av gangen :S Jeg skammer meg, men dere klarer dere jo finfint for det ;-)

Grete

Anonym sa...

det er flinkeste Bloggeren det tenker jeg :)

Nå har jeg lagt ut maaaaaange bilder jeg! He he :)

Klem

Anonym sa...

Fliiinke - moro å se på (og høre;-)
Jeg heier på Frikk!!
Krysser fingrene for positive opplevelser neste helg for dere.

Klem Renate og onklene

Anonym sa...

Hei Ellen og fineste frekkasen!
Gratulerer med flott debut i går - håper det kommer noen ord om hele runden her inne ;-)

Herlig video av frikken - helt nydelig kontakt og ikke minst arbeidsglede han viser! Ingen tvil om at dere har jobbet godt og riktig.

Ønsker dere begge ei riktig fin føjulstid!

Mvh farmor på Heierås

Ca, Hux, Kobra og Heidi sa...

Gratulerer med velgjennomfør debut. Gleder meg til å lese om Fine Frikk sin dag i ringen!!