søndag 2. november 2008

Blogging under press ;)

Det er et visst bloggepress ute og går, så da får jeg vel blogge da, siden jeg har lovet det. *He he*. Altså.. tjaa.. tjoo.. eeee.. føler liksom ikke at jeg har så himla mye å skrive om da, men... JOO ;) i går var vi på Kløfta og trente sammen med Ann-Merethe og Farah, Heidi og Cirka, Anette og Ekira og en Heidi til (kennel Izgara). En fin og hyggelig treningsøkt hvor jeg fikk fokusert på det vi trenger mest, nemlig trening med forstyrrelser. Fikk kommanderinger på fvf og masse forstyrrelser på dekken. Frikk klarte seg bra han :) Men jeg har virkelig en utfordring på bli øvelsene, særlig dekk. Frikk er forferdelig lett i rompa og jeg stoler ikke på at han blir liggende. Særlig ikke med lekende/løpende hunder i nærheten. Jeg jobber mye med å legge verdi i det å være passiv/bli liggende (har Maria Hagström hviskende i hodet ;). Han har en tendens til å bli veldig lang i halsen når han ligger, så nå har jeg også begynt å belønne at han senker kroppen mer "ned i bakken". Har lurt litt på om jeg skal la det bli en flatdekk, men vil egentlig helst slippe det. Vi får se.. Det har i hvertfall hjulpet, men føler det fortsatt er et stykke igjen. Så her er det bare å jobbe på videre!

Etter treningsøkten var vi invitert hjem til Ann-Merethe for å spise taco og kosemose valper. Veldig veldig hyggelig! :) Og valpegjengen på snart fem uker er jo bare helt herlige. Begynner å bli litt mer action der nå. Se de søte små her: Kennel Montmorenjas H-kull.

Ann-Merethe var jo også så grei å ta masse fine bilder på treningen i går, så her kommer en liten bildespam av fiiineste Frikk den frekke :)

laaang hals..

"ned i bakken"

Han er da vakker den gutten :)

Frikk 15 mnd
Alle fotos: Ann-Merethe Rønning

SÅNN! :)

9 kommentarer:

Merete Andersen Huser sa...

Gratulerer..;o) har savna deg her vettu! Når vi ikke får til å trene sammen, så er det jo gøy å i alle fall få lest litt og sett litt av hva du likevel får gjort med fine Frikk - Norgesmester en vakker dag, han - sann mine ord!

Anonym sa...

Press... Hvor kan det komme i fra mon tro... Flink jente som har blogget det ;) Og selv takk for i går! Nå skal jeg inn til Merethe og se om hun har vært like flink *he he*

Klem

Anonym sa...

Vilka fina bilder!

Anonym sa...

Du har blitt utfordret, sjekk bloggen min

Ca, Hux, Kobra og Heidi sa...

Vakre Frikk.... :o)

Anonym sa...

Du må gjerne være med å trene en dag, vi avtaler treningene her:

http://klikkertrener.blogspot.com/index.html

Anonym sa...

Vakker, vakker og atter vakker... Men DET har vel den frekke visst hele tiden *flirer*

Gleder meg til å se dere i LP-ringen en vakker dag. Stå på!

Mvh
Farmor på Heierås

Anonym sa...

Så fin han er!
Du er mye flinkere enn meg til å legge verdi i bli øvelser, det er bare det at det er så mye gøyere å trene mer actionfylt med slike spretne hunder :D
Skal du på neste maria kurs på nyåret?

Anonym sa...

Kjempefine bilder!!

Hedda hilser og takker for god bedring-hilsenen i bloggen:-)