torsdag 22. november 2007

Senil eller snill?

Hadde ALDRI trodd at jeg skulle få se dette! Vetle er ikke akkurat kjent for å slippe andre hunder tett innpå seg, uten å markere klart og tydelig hva han mener om det. Tisper og valper intet unntak. Han brukte et halvt år på å akseptere Morten den gangen han kom i hus. Og de ble aldri kompiser utover å bare akseptere hverandres nærvær. De lå aldri inntil hverandre.

Med Frikk har det bare gått utrolig bra! Jeg har passet på som en hauk slik at Vetle ikke har hatt noen grunn til å bli irritert, og jeg har belønnet han masse hver gang Frikk har vært nære. Om det er dette som har hjulpet eller om det rett og slett er Vetle som er blitt mild og snill på sine gamle dager (nei han er ikke senil ;) - det vet jeg neimen ikke. En kombinasjon antagelig. Uansett - det er rett og slett til å bli litt rørt av. Også er det vel noe med denne Frikkske sjarmen da, som selv ikke Vetle har klart å motstå.. ;)

5 kommentarer:

Merete Andersen Huser sa...

Åå du stoooore Vetle! Jeg vet hvordan det er med den saken og det er jo absolutt helt nydelig og jeg blir virkelig rørt til tårer! Ikke så rart min helt Vetle for alltid vil være sjefen over alle sjefer, og jooo det sier vel også endel om Frikk - og deg :o)

Anonym sa...

Her i huset pleier vi å si at "alle liker Morris". Og jammen ser det ikke ut til at "alle liker Frikk og"! :-)

Veeeldig koselige bilder!

Underlig dette hvordan vår hjerne raskt spør hvorfor når vi ser slike små og store undere i hverdagen... :-)
Kanskje det er så enkelt som at Vetle rett og slett bare LIKER fyren Frikk... Uansett er det jo helt HERLIG! Om det skyldes godbiter og kos, alderdom eller kjemi...eller en kombinasjon, eller....
Uansett: Hurra!

Anonym sa...

Hei Ellen, og gratulerer med ny valp! Frikk ser jo helt herlig ut! Har et spørsmål til deg, driver du fremdeles med adferdskonsultasjoner?

Ellen Christensen sa...

Hei Anja
Takk for hilsen :)
Send meg gjerne en mail på
ell-chr@online.no

Anonym sa...

Hei igjen!
Og takk for sist - det var utrolig hyggelig ;-) Neste gang håper jeg vi får mye bedre tid.

Frikk er jo bare herlig frekk ;-) Virkelig en sjarmør, selv om jeg ikke er sikker på at Ghia og Faust er helt enig med meg....

Mvh
Merethe/farmor