fredag 17. november 2006

Jeg er blitt en blogger

Det er visst viktig å følge med i tiden har jeg hørt og da føltes det på tide å få seg en blogg. Tidsriktig som jeg er... :) Det vil nok ikke bli en daglig affære å skrive her, men forhåpentlig kan det bli ett sted hvor jeg kan skrive om tanker rundt det å ha hund, det å trene hund og opplevelser med mine firbente og tobente venner.
Kanskje vil det komme et og annet innlegg som ikke handler om hund også. Det går an det - tror jeg!

4 kommentarer:

Merete Andersen Huser sa...

Ja, absolutt grattis som blogger, jeg ble skikkelig imponert og har forstått hvor tidsriktig du er! Både med tanke på blogg, Skype og selvsagt med tanke på at du er den Mest Riktige hundetrener jeg vet om :o)

Anonym sa...

Kremt.. men takk for omtalen ;)

Anonym sa...

Hei!

Dette var en hjertegod og følsom blogg. Jeg vet ikke om den er "bedre" enn andre blogger, men den er den eneste jeg kjenner til som er skrevet av en veterinær som bor i Maridalen.

Hunder har jeg ikke så mye greie på, og holder meg helst til ulver. De som har helt ekstra greie på sakene, hevder med all sin autoritet at hunden er en ulv og omvendt. Det høres spennende ut, så jeg kunne tenke meg å snakke mer med disse dansende menneskene og lære mer om hvorfor de holder på med alle de merkelige øvelsene.

Jeg tror gjerne på at den tidsriktige veterinæren er Den Mest Riktige hundetrener - ikke fordi jeg har noe større greie på det, men fordi den sjarmerende dansen deres ser ganske tidsriktig ut.

Men, det er et stort men her. Det gjelder bildene som illustrerer hundedansen. Ikke for å fornærme hverken den Mest Riktige eller den Nest Mest Riktige hundetreneren (hvem nå det måtte være), men burde dere ikke også bruke Den Mest Riktige fotografen til å ta bilder - slik at illustrasjonene kan stå i stil med utførelsen og bli like tidsriktige som den flotte dansen?

Anonym sa...

Tror nok jeg vet hvem denne ulvekjære og Mest Riktige fotografen er. Ikke så mange av dem.. Hei på deg PI :)