mandag 24. mai 2010

Opprykk til LP3

På lørdag pakket jeg og Nina bilen full med hunder og utstyr og satte kursen for Ed i Sverige for å gå LP2 der på søndag, og for deretter dra videre til Forshaga utenfor Karlstad for å hente lille Ember, Ninas nye familemedlem. Vi var vel temmelige nervøse begge to. Oppkjøringen har liksom ikke vært helt som ønsket, men nå måtte vi bare gjøre det. Og det gikk jo BRA det. Vi var to særdeles fornøyde ekvipasjer som forlot Ed. Nina var først ut i klasse 2 og jeg var neste. Fikk derfor ikke med meg særlig mye av Ninas program (siden jeg da var inne i "fokusboblen" sammen med Frikk), men hun og Maximus dundret til med 184 poeng og seier i klassen. GRATTIS!!! Det var velfortjent det! Og de imponerte mange med sin stilfulle utførelse. :)

Nina og Maximus

Frikk var, som vanlig, temmelig høy og fellesdekken var en nervepirrende affære, men utover det er jeg suuuperfornøyd med det han gjorde. Her er resultatene våre:
Fellesdekk med skjult fører: 7,5 Grusomme 3 minutter. Frikk er urolig og beveger seg mye. Legger hodet flatt i perioder, men dette MÅ vi bare få mer på plass.
Fri ved fot: 9 Gjett om jeg er fornøyd med den da! Det kjentes SÅ bra å gå med han :)
Dekk under marsj: 10
Innkalling med stå: 9,5
Ruta: 6 Dette var utelukkende min feil. Ved oppstillingen kom jeg til å trå på noen halehår, og når Frikk merket det spratt han unna og fortsatte likesågod mot ruta, slik at jeg måtte rope han tilbake for å sende han. Selve utsendelsen gikk fint og han plasserte seg bra i ruta. :)
Apportering: 9 Litt tygg før avlevering
Hopp over hinder: 10 Søøøteste Frikk hoppet nydelig og på andre siden av hinderet satte han seg i en finfin bamsepositur. HAHAHA. Det har aldri skjedd tidligere.. Han fikk vel litt sjarmpoeng for det tenker jeg ;-)
Avstandsdirigering: 8 Måtte inn med en dobbelkommando ved neddekket og han flytter seg litt framover under posisjonsendringene. Helt som forventet, så dette er noe vi må prioritere.
Helhetsinntrykk: 9

Totalt 167 poeng og opprykk. Altså ikke den helt store poengsummen (fellesdekk og ruta har høye koeffisienter), men det holdt, og bortsett fra fellesdekken er jeg strålende fornøyd. Det var så behagelig å gå med han i ringen. Han var fokusert hele tiden og i den grad Frikk kan være sanset og "passe heit", så var han det. Det er en seier! :)

8 kommentarer:

Nina sa...

Igjen SUPER GRATTIS, og stoor seiersklem!

Merete Andersen Huser sa...

Så velfortjent og superdupert, kjempegratulerer fra broder'n som spesielt likte bamsevarianten = SØTT :o) Flinke Frikken sin det!

Unknown sa...

Gratulerer masse - dere er flinke dere:)!!!!

Charlotte sa...

Gratulerer! Synes godt det kan innføres å sitte bamse etter hinderet jeg. Blir ikke så alvorlig hele greia da ..hihi..

Barte-Marte sa...

Gratulerer:) Flinke dere:) Tenker det var ekstra moro med fri ved fot, at all jobben deres der blir synlig:)

Anonym sa...

GRATULERER SÅ MYE!!!!!!!!!!!!!!! Og jeg fikk meg en hjertelatter med tanken på Frikk som hopper over hinderet og setter seg pent i bamsepositur - helt herlig! Kreativ kar han der ;))))

Renate & Fanto

Anja og Hedda sa...

Gratulerer så mye, dette var velfortjent! Så utrolig søtt at Frikk satt bamse på andre siden av hinderet, og dommeren syntes tydeligvis det samme siden dere fikk 10 :-)

Nina Haaland sa...

Gratulerer Ellen! Jeg er ikke overrasket, du er superdyktig :-)
Ses på søndag.