søndag 30. mai 2010

Offisiell freestyle!

Endelig var dagen her! Da Norge v/ Norsk Freestyleforening hadde sin første offisielle konkurranse i freestyle og heelwork to music. En milepæl i norsk freestylehistorie med andre ord. Dette er noe vi har jobbet mot i fem år, og endelig ser vi frukter av arbeidet. Og hvilken dag vi har hatt! Publikum strømmet på, noe som selvsagt setter en fin ramme og stemning på en konkurranse. Været sto oss også bi, helt fram til siste startende. Det får vi være fornøyd med!
Showet startet med offisiell åpning, og snorklipping, av banen. Nina Haaland, NFFs stifter, fikk æren av å klippe snoren. :)
Det var syv startende i FS klasse 1, en startende i HTM klasse 1 og to rekrutter som meldte seg på på stedet.

Alle de startende viste strålende flott freestyle, her var det herlig samarbeid, fine rytmer, flott koreografi, artige kostymer og kreative utførelser. Særlig hyggelig var det med de yngste deltagerne, 3 stk under 15 år! Fantastisk flinke var de og dette lover særdeles godt for framtiden. :)
Hele fire ekvipasjer klarte 1. premie, og fikk sølvmerke og opprykksnapp.

Aller størst GRATTIS må selvsagt gå til Jessica Karlgren og Sussi, som gikk seirende ut av dansen i FS1. De leverte et herlig show, til Alexander Rybaks "Fairytale", og skriver historie som vinnere av Norges første offisielle freestylekonkurranse (det måtte en svenske til ja ;).
Anja Schüller og Frekja skrev også historie, som eneste startende i klassen for Heelwork to Music. Med dette er de Norges første offisielle utøvere i denne grenen! Og bare en hårsbredd fra opprykksnapp.
HURRA for dere!
:)

Resultatliste får komme senere.
TAKK til ALLE som var med på å lage et flott arrangement! :)

1 kommentar:

jessica og Sussi sa...

Tusen takk enda en gang Ellen :)...Og klart det måtte en SVENSKE til XD.