søndag 3. mai 2009

Helgens aktiviteter

Fredag tok jeg og Frikk turen til Gjerdrum og Kennel Montmorenja. Man kan jo ikke la sjansen gå ifra seg til å kosemose 7 uker gamle tervvalper. En skikkelig fin og supersosial valpegjeng var det. Hvilken lykke det er å bli overfalt av 7 ivrige, bløte, vidunderlig vakre små pirayaer, som river og sliter i alt de får tak i av klær og hår. Fine fine valpene! :-)

Alle hundebildende er frekt og freidig stjålet fra Ann-Merethe Rønning.


Etterpå fikk Frikk løpe på jordet med søster Farah - og det var selvsagt stor stas.


Lørdag gikk turen til Hege og Atle på Hadelandet. Det var kjæledyrdager på Brandu og Hadeland Dyreklinikk stilte med stand hvor blant annet syke kosebamser kunne få den ypperste medisinske behandling! Det er lenge mellom hver gang vi ses, men veldig veldig hyggelig er det når det skjer. :)


Idag hev vi oss spontant med på årets første runderingstrening (med NBFK). Vi har trent dette alt for sporadisk til å ha fått den helt store progresjonen, men jeg synes Frikk (fortsatt) viser veldig gode takter. På første økta i dag var han litt "på tur" i starten (vi runderte tross alt i vår daglige tisseturskog ;), og han hadde en tendens til å ikke ville bli så lenge ute hos figurant, men heller komme inn til meg med leken. Andre økta gikk strålende. Han søker fint og langt ut, og han fikk etterhvert større interesse for å bli ute hos figurant. Nå må jeg få litt bedre rutiner på midtlinjen, og det er definitivt på tide å starte treningen av meldingsbiten (utenfor runderingsløypa i første omgang). En fin dag i skogen! :)

4 kommentarer:

Ann-Merethe sa...

Hei hei :) Det er bare å "stjele" i vei, når som helst! Koselig med besøk av dere, og jeg ser frem til noen runderingstreninger når bare foten fungerer igjen :) Farah synes at broderen hadde blitt mye mer sanset og kul, og da gikk han jo faktisk an å leke med også :)

Klem

Nina sa...

Hei og hopp!
"Høres" ut som en fantastisk helg!
Nå som semesteroppgaver en unna veien burde vi så absolutt trene MER- BÅDE lydighet OG rundering.

Er det forresten gjort om noe her inne på siden din?? Farger på liker eller slikt? Eller er det bare jeg som er helt i tåka etter en helg uten like. Endelig er krampa sluppet men øyne er røde, negler oppspist og dessuten mangler det noen tufser med hår her og der!
(MÅ jo få lov til å syte litt nå når det endelig er over ;)

Vi stiller til trening Onsdag, OG Fredag dersom det skulle være interesse for det :)

Ellen sa...

Staakaars Nina! Superflink har du vært! Nå kan du slappa litt igjen. Og trene for fullt, - men husk at Maxern skal ha et par fridager i uken da ;)

Jeg er veldig klar onsdag! - Og sikkert fredag og. Juhuu :)

Det skjer stadig noe med layouten her og nå er det tilbake til beige, med en touch av rødt.. Hehe*

Anonym sa...

Å, så søte valpiser! Og runderingstrening og greier - jeg er veldig fornøyd med oppdateringen :D
Grete