torsdag 10. juli 2008

Freestyle på World Dog Show

På World Dog Show i Stockholm forrige helg ble det som kjent avholdt freestylekonkurranser og oppvisninger fire dager til ende. Lørdag var det internasjonal klasse, hvor Norge dessverre glimret med sitt fravær. Foruten to danske ekvipasjer var det kun svenske deltagere og det var Emma Willblad med hennes 10 år gamle pumi, Csar, som gikk av med seieren. De beste fra torsdag, fredag og lørdag (totalt 12 stk) gikk videre til søndagens finale; Sweden International Freestyle Cup 2008. Også her var det Emma Willblad og Csar som gikk seirende ut. GRATULERER SÅ MASSE til dem! Her kan du se deres vakre og avanserte program:
http://www.blogtown.se/blog.php?date=2008-07-09&id=k9world

Frida Binette med sin 10 år gamle border collie Alice gjorde daglige oppvisninger før gruppefinaler og BIS. Deres flotte program kan ses på linken under - et nydelig eksempel på at freestyle også kan utføres som et slags drama (fortelle en historie) mer enn en dans: http://www.freestylehund.se/filmer/WDS08_Frida.wmv

For en fantastisk innsats svenskene har gjort med dette arrangementet! Håper virkelig at Norge kan stille med opptil flere deltagere ved neste internasjonale anledning. Og det må jo være under MyDog 09 (januar) i Gøteborg det.. Hey alle norske freestylere - legg dere i hardtrening! :)

1 kommentar:

Merete Andersen Huser sa...

Såå bra! Nå som jeg endelig er ferdig med å grine skal i hvertfall jeg legge meg i hardtrening! Og da regner jeg med, og håper, at konkurransen på MyDog blir skikkelig hard!!