søndag 15. juni 2008

Rundering

Ann-Merethe ringte i det jeg var på vei i dusjen og lurte på om jeg ville være med å rundere i Maridalen i dag. Det passet meg utmerket så da var det bare å hive seg rundt, pakke sekken og ut i skogen og opp i trærne. Fem minutters kjøretur til treningsplass er sånn akkurat passe og dusjen ble tatt ute - temmelig vått i skogen i dag..
Ann-Merethe hadde med Farah (søster til Frikk) og Aqua. Ellers var det Marie og Chili, Heidi og Cirka, Anette og Ekira. Disse er alle med på rekruttlaget i rundering - et rent Montmorenja lag - det er godt gjort!
Frikk var førstemann ut og til å bare ha prøvd oss såvidt en gang tidligere, synes jeg han klarte seg veldig bra. Første figuranten var litt skummel (det ligger vanligvis ikke mennesker slengt rundt i skogen "vår" på den måten). Han satte i med bjeffing, men gikk raskt over i lek når Heidi gav seg til kjenne. De neste tre løp han greit ut til med litt påvirkning, og lekte fint med alle. Neste omgang hadde jeg lyst å forsøke sende han uten påvirkning fra figurant og det bød ikke på store problemer. Suget ut var bra og med stigende entusiasme for hver gang. Det var tydelig at det gikk opp et lys for han: "Hey - det ligger kule folk med leksaker ute i skogen her - juhuu!" Han var helt klar for flere slag og syntes slett ikke det var noen grunn til å gi seg når vi gjorde. Flinkeste Frikk det! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fineste Frikken det :) Han synes helt klart at det var strålende at folk lå gjemt i skogen for å leke med ham :) Flinke var dere begge to! gleder meg til torsdagen.

Klem Ann-Merethe