tirsdag 13. mai 2008

Gøy - gøy!

Simon Woodhouse svarte så absolutt til forventningene, - og vel så det! Tror ikke vi kunne hatt bedre klaff med person. Og det er liksom ingen "smågutt" vi har dumpet borti, han er en av de best/mest utdannede innen dans/koreografi i Norge..! Han har selv danset siden han var seks år og blant mye annet deltatt i finalen i to verdensmesterskap. Etter at han flyttet hit, fra England, har han valgt å satse mer på å få dans ut og fram til barn og unge og "folk flest". Konkurranseinstinktet har han dog beholdt, og det får vel vi nyte godt av..

På kurset fikk vi prøve oss på enkle trinn innen mange forskjellige genre, vi vekslet mellom salsa, hip hop (maskulin og feminin!), vals, rock´n roll, samba, disco, tarantella, karneval m.m. Vi fikk også demonstrert eksempler på koreografi til diverse musikk.

Vi har nok litt å gå på i forhold til å slippe oss løs (he he - vi lo mye da :), men uansett - Simon lot seg ikke skremme av vår mer eller mindre elegance. Han har rett og slett stoooooore visjoner om å bringe freestyle opp og fram i Norge - Bli Best i Verden! - intet mindre! :-) Ha ha! Nå har han ikke sett oss med hunder enda, så vi får se om han "jekker" seg ned noen hakk da. Kan hende han får seg noen overaskelser i forhold til hvordan det er å koreografere for firbente pelskledde dansere i tillegg til eiere som er mest vant til å gå i kamuflasjeklær og trampe rundt i skogen. Men.. han tar det som en utfordring og vi må bare utnytte hans sjeldne kompetanse så lenge engasjementet hans omfavner oss. Han er ikke gratis akkurat, men jeg tror helt klart han er verdt pengene, for de som har lyst til å satse litt på freestyle framover. Det blir nytt kurs i løpet av høsten, da MED hund. Følg med på hjemmesidene til Norsk Freestyleforening.

1 kommentar:

Merete Andersen Huser sa...

Jeg har sett flere ganger på video fra kurset, må si jeg er imponert over mye fin elegance!! Best i Verden er nok et realistisk mål;o)