søndag 20. april 2008

Frikk fakta

Frikk nærmer seg ni måneder. Hjelp! - har jo nettopp fått han..! Han utvikler seg fint og er morsom å leve med. Full fart (løpe, løpe!), men har av-knapp. Entusiastisk og glad hund (og av og til gal hund :). Humoristisk sans! Detaljorientert (det er ikke den lille flue eller maur han ikke får med seg). Mener mye om mangt. Noen ganger tøffere enn toget (kan gjerne tenke seg å ta toget faktisk). Andre ganger ikke fullt så tøff. Ekstremt opptatt av fugler (i lufta og på bakken). Og av vann - særlig hvis det renner! Det er vel ikke noe å si på jaktlysten akkurat.. ;) Liker å rulle seg på muselik og revebæsj..! Tenker "raske tanker" og er en smart gutt. Blir fort kreativ, hvis det skjer for lite. Og er en myk liten sjel, selv om det ikke alltid virker sånn :) Også er han jo vakker da - helt objektivt sett. Han kan ikke så himla mye enda, men potensialet er godt. Det er jeg og ikke han som er begrensningen her. Vinteren har vært lang og tung og treningsmotivasjonen har vært heller laber. Men NÅ er bakken bar og kveldene lange og lyse, så da er det vel bare å hive seg rundt da!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så godt å høre - vi gleder oss vi og. Khan er også veldig interessert i fugler, fluer og fanteri. Han begynner å kunne noen øvelser, men vi tar det veldig rooooolig mens vi hiver oss rundt. To fine brødre sees snart!

Anonym sa...

Fine, fine Frikk!
En av farmors klare favoritter - og det ordnet han allerede da han kaltes Lillegutt ;-)

Håper at vi møtes til sommeren!

Klem Merethe

Anonym sa...

Ohhh, what a handsome young guy, just a pity that I'm just an old, deballed chap says Morris... :-)
Concha would have LOVED this young handsome one when she was around.

Uncles say "hi" and hope to see you soon. Mummy needs fresh air and some happines and joy now, and she always gives a BIG smile when seing or taking about this astonishing young lad living in the woods with his talented and giftet mum.

Take care,
big greetings from the uncles :-)

Anonym sa...

Hei hei :)

Fine frekke Frikk :o) det har vært en lang og hard vinter for oss på Gjerdrum også, men nå trekker vi ut i solen for å trene litt igjen ;o) Jeg har som mål og være på ekeberg hver onsdag fra kl 18.30og utover for å trene lp :o) Fox er på plass, og Farah har så smått begynt og trene litt også, så det blir flere fuglekikkere og jakthunder der ;o)

Håper vi sees snart!

Klem Ann-Merethe