søndag 30. desember 2007

Utstillingsdebut endte med BIR


Ja da har vi jammen debutert på utstilling (valpeshow) også, i Letohallen på Eidsvoll. Og det gikk jo svært så bra. Frikk ble BIR valp han! (best i rase, for uinvidde)
Her er kritikken: Tiltalende, velutviklet og av meget god type, meget godt hode for alderen, fine ører, korrekt bitt, god underkjeve, tilstrekkelig tilbakelagt skulder, kort god kropp, meget godt vinklet bak, typiske bevegelser fra siden, ennå veldig løs i front, lovende pels og farge, trivelig temperament.

I gruppefinalen røyk han ut, men det gjorde ingen verdens ting - så mange fine hunder at. Glad det ikke er jeg som er dommer.
Både Khan og Frikk fikk flotte kritikker, så vi har all grunn til å være fornøyde. Pene valper har vi fått oss! Akkurat passe store blir de og ;) Siden de er fine inni hodene sine også, så kan det jo ikke bli så mye bedre da :)

Forholdene var rimelig trange og kaotiske inne i hallen, men Frikk taklet det supert, og det er i grunn det viktigste av alt. Bra med en base og hyggelig samvær med Ann-Merethe og Ghia, Merete, Per Ole og Khan, Marie og Chili, Mette og Gastro og ikke minst Renate som var med som heiagjeng, fotograf og medhjelper :) Takk til alle for en fin dag og god hjelp! Det ble en bra erfaring for Frikk og en morsom happening for eiern.

Foto: Renate G Nydal

Jada, jeg vet, helt feil å løpe med kontakt...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye med kjempedebut i misseringen!!
Tenk BIR da gitt ;-)
Fineste Frikk, det var jo ikke akkurat uventet *flirer*

Det beste er jo uansett at dere begge hadde en fin dag, og at Frikk taklet Norges værste hall så godt - ja, det sier litt....

Hils Frikk så mye - farmor er VELDIG stolt!

Mvh
Merethe på Heierås

Anonym sa...

Igjen - grattis med knalldebuten *ler* - og når halen går som den gjør på bildet så gjør det vel ingenting om man har kontakt når man løper - man er jo glad jo.....

Fiiiineste Frikk

Godt Nytt år til dere!

Merete Andersen Huser sa...

Hipp hurra for flotte Frikk som seiern fikk! Med flink fører òg, blir det bra såå!

Anonym sa...

Gratulerer, Ellen - det var morsomt:) Ønsker deg et riktig godt 2008 med maaange nye muligheter for både deg og gammel og ung hund.
Anne-Berit

Anonym sa...

Heisann :o)

Takk for en hyggelig dag i går! Håper du har "landet" etter den strålende debuten *he he* Blir vel bare utstilling på dere fremover nå tenker jeg ;o)

Håper dere får en fin nyttårsaften!

klem Ann-Merethe

Anonym sa...

Hei igjen!

Tenkte bare og si at det vil være litt synd om du stiller ut Frikk igjen nå - da er jo sjansen tilstede for å miste det feiende, flotte navnet hans.....; MR.BIR...!

He he, jeg synes navnet var helt konge og veldig kledelig ;-)

Kos dere,

mvh
Merethe på Heierås